Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. (NB voor judopakken met logo/rugnummer geldt dit niet, ook voor acties geldt dit niet) . Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking ongebruikt en onbeschadigd word teruggezonden. Waarbij tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor rekening van de consument komen. Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt plaats binnen 14 dagen.

Wij doen er alles aan om een onbeschadigd product te leveren. Asitah judogishop raadt aan de geleverde goederen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren en de daarbij gebleken gebreken dezelfde dag nog bij ons te melden door een e-mail te sturen naar judogishop11 @ gmail.com met een duidelijke foto van de beschadiging.

U dient artikelen die worden teruggezonden te retourneren in de originele verpakking met bijsluiting van een kopie van de factuur aan:

Asitah judogishop
Pastoorstraat 18
3650 Rotem België

Onvolledige, beschadigde, door de consument gebruikte of bevuilde goederen worden niet teruggenomen.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via judogishop11 @ gmail.com